HEX 2022

Spread the love
Spårat mot HEX 2022

Julen, nytt år och snart trettondagen avklarad men vad skall man göra sen…visst är det svårt att komma på något roligt, spännande, utmanande att göra 2022? Håller helt med, sen behöver man något annat att fokusera på än det förbaskade viruset som fortfarande härjar i var och varannan stuga.

Bara vi banläggare för HEX 2022 kan komma överens så kommer det ett datum att se fram emot. Någon gång i slutet av maj eller början av juni blir det i alla fall så håll dessa helger öppna så länge.

Känner ni att, vad tusan jag är helt ledig dessa helger i slutet av maj eller början av juni så går det utmärkt att anmäla sig redan nu. Skicka iväg ett mail bara till tomasswe(a)hotmail.com så kommer ni att dyka upp på listan. Anmälan är inte bindande.

Väl mött// Banläggarna HEX 2022

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *