HEX 2016-Steg 1

Spread the love
Claes HEX 2012, matstopp bakom en traktorskopa.
Claes HEX 2012, matstopp bakom en traktorskopa.

2016 års version av HEX har börjat ta form, ett steg i rätt riktning hälsar banläggaren Stephen Edwin som börjar få några röda trådar i sträckningarna, dock är inget skrivet i sten ännu men…

Här har vi Stephens tankar:

Nu har jag pratat med markägaren där jag tänkte att vi skulle byta från cykel till trekking i maj, och han tycker det låter som en kul grej. Tanken är således långt gången vad gäller planerna; Prolog runt en tjärn hemmavid – Paddlingsorientering på Marmen – MTB (denna del högst osäker utom bytesplats) – Trekking på stora delar av Stenö ultra trail som tar oss ut till Söderhamnsfjärden, förbi Stormorshäll och åter cyklarna – MTB igen åter Askesta via Gussiberget tänkte jag. Arrangemanget har jag även tagit upp med byföreningen så risken finns att en och annan kommer bli publik vid paddlingsmomentet.

Förhoppningsvis kan jag provcykla lite olika alternanativ; kanske t.o.m. boka bastun och köra ett Askesta TC igen?. Troligen måste cykelbitarna till 2016 bli lite längre än sist iom avsaknaden av rejäla stigningar:)

Mer information kommer.. be updated!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *