MTB Sträcka-HEX 2016

Spread the love
Foto:Stephen Edwin
Foto:Stephen Edwin
Några ord från Stephen, angående en av MTB sträckorna inför HEX 2016,
Jag tog en sväng med MTB i em för att kolla om jag kunde hitta en stig till Marmaverken som funnits förr, men växt igen med åren. I början finns delar av den kvar som skoterled i Askesta och strax efter dyker den upp igen för att ganska snart försvinna i ett hygge. Jag har nog lyft cykeln något mer än 1 km idag men kanske kan jag korta ner det behovet till 4-500 m. Jag har också hamnat på ganska mycket sträckor som blivit till av skogsmaskiner och det var ju inte direkt lättcyklat…

Vill inte gärna spika Marmen runt som cykel-del men hoppas kunna lösa den biten utan för mycket väg ändå. På södra sidan kommer jag inte ifrån det, men med lite kärr och andra problem kanske det kan väga upp;). Sedan är jag ju ganska osäker på tidsåtgången för varje del eftersom jag antagligen cyklar långsammare än ni. Det underlättar ju inte att cykeln krånglar heller…

Jag ska prova att cykla åt andra hållet en sväng med eftersom det har avverkats där den senaste månaden är det lite osäkert om vägen över till andra sidan sjön är lika ’lätt’cyklad som förut.

Efter c:a 4,5 km träffade jag på en fin 55kg’s Rodhesian Ridgeback vid namn Loke.

Loke, Foto:Stephen Edwin
Loke, Foto:Stephen Edwin

Jag hör av mig längre fram efter nästa cykelförsök; alt. innan på något forum om någon vill haka på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *