De börjar närma sig…

Spread the love
Bild på vägval till en av sprintkontrollerna,en av de hemliga...
Bild på vägval till en av sprintkontrollerna,en av de hemliga…

Det är inte långt kvar till start för HEX 2018 och jag sitter här och försöker att skriva både PM och en roadbook. Inte lätt vill jag lova, mycket att tänka på så man inte missar något viktigt.

Det jag är mest orolig för nu är paddlingen då den är tänkt att gå i Ljusnan och ni har väl märkt hur mycket snö det är nu…och? kanske ni tänker men det lär bli en riktigt fet vårflod och 18 maj lär den inte vara över. Vi får se hur de blir med paddlingen antingen är det easy och vi kör eller flyttar den till lugnare vatten eller styrker sträckan. Därav väntar jag ett tag till med paddlingskartan.

Den sista MTB sträckan borde jag släppa redan  nu men den håller jag på några dagar till., håll ögonen öppna.

Hur som helst det skall bli kul de här, tillbaka till grund konceptet på HEX då vi började köra under natten, de mörka timmarna. Dock inte lika längd på racet, då 24h nu knappa 12h tror jag för de snabbaste.

På återseende/Banläggarn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *