HEX 2019-Ord från Banläggarn

Spread the love
Ut på långa trekkingen HEX 2018
Ut på långa trekkingen HEX 2018

Banläggaren Robert Blom för HEX 2019 släpper lite information om vårens adventure i arena Ståtjära hälsingland. Robert meddelar att grenarna blir MTB, trekking och paddling, de flesta växlingarna kommer att ske i Stråtjära men även sjön ”Gäddan” där paddlingen kommer att utföras. Under trekkingen säger Robban att det kommer behövas en riktig kompass eftersom att trekkingen blir ett riktigt vildmarksäventyr. Robert lovar också några överraskningar men vad det innebär är i dags datum höjt i dunkel så håll er till tåls, kan lova att HEX 2019 vill ni inte missa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “HEX 2019-Ord från Banläggarn”