HEX 2022 LIVELOX

Spread the love
Vy från Trekkingen HEX 2022

Hej gott folk det börjar dra ihop sig och vi arrangörer av HEX 2022 jobbar förfullt med att få till en bra bana att köra på. Pusselbit på pusselbit börjar ramla på plats som tex nu precis passade programmet ”Livelox” in 100%.

Vi tänker använda av oss ”Livelox Recorder” för att få sina stämplingar vid kontrollerna och ett sätt att kunna följa alla lag ”Live” utefter banan. Genom att vi tagit detta beslut släpper vi även att det kommer att bli möjligt att välja bland fyra klasser i HEX 2022. Klasserna är enligt följande:

HEX 2022-Extreme (Alla moment)

HEX 2022-Paddling(Endast paddlingsstäckan)

HEX 2022-MTBO(Endast MTB orienteringssträckan)

HEX 2022-Trekking(Endast Trekkingsträckan)

När vi nu har dessa fyra olika klasser öppnar det upp för fler att vara med på HEX, man väljer helt enkelt vilken klass eller klasser man vill köra, fritt fram. Man kan först att välja köra paddlingen för att sen köra trekkingen t.e.x …

Det vi vill att ni gör är att ladda hem appen ”Livelox Recorder” och bekanta er med denna och fixa en powerbank till er mobiltelefon så att telefonen kan vara på under hela racet. En vattentät påse är bra att ha för stoppa mobiltelefon och powerbank i. Viktigt är också att se till så att ”livelox Recorder” alltid är på fast mobilen går i standbye, kolla era inställningar i er telefon.

Mer information kommer i ett PM inom en snar framtid, tveka nu inte att anmäla er för det är bara att välja fritt vilka klasser man vill köra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *