HEX 2019

Spread the love
Paddling HEX 2018
Paddling HEX 2018

Nu så här veckan innan första advent börjar det bli dags att planera in nästa års stora äventyr HEX 2019 som kommer att bli något att bita i då jag vet vem som ligger bakom…

Boka in och anmäl er redan nu till HEX 2019 som kommer att gå av lördagen den 25 maj i Stråtjära, Hälsingland med omnejd. Klassiska grenar som MTB, Trekking, Paddling och Orientering kommer att möta deltagarna men även vissa spännande överraskningar utlovas då jag vet som ligger bakom…

En ”after adventure” är också inplanerad med riktigt gott häng, då jag vet vem som ligger bakom…

Då jag vet vem som ligger bakom känns det inte mer än rätt att jag även för er avslöjar vem som har tagit stafett pinnen för 2019 års HEX…

Kan börja med att personen har arrangerat HEX tidigare, är Mr. Sagbergsled, stigtracker, ultralöpare, multisportare, skönsnubbe, god vän…listan kan göras lång. Om ni inte redan har listat ut det så det Robert ”trackern” Blom som är överlord för HEX 2019.

Finns inget att tveka på utan dra iväg ett mail till tomasswe@hotmail.com och anmäl er NU! så underlättar det för arrangören.

Mer info. kommer under vintern/våren men är ni nyfiken på upplägget så kolla hur HEX har arrangerats tidigare år.

PS. jag har redan anmält mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *