Paddlingssträckan

Spread the love
Passage under paddlingen HEX 2021

Peter som är en av banläggarna för HEX 2021 kunde inte hålla sig när aprilvädret visades från sin bästa sida utan sjösatte sin kajak söndagen den 18/4 klockan 11:15 vid starten av HEX 2021. Uppdrag, test av paddlingssträckan.

Paddlingen börjar med att passera en udde som var med på första MTB-sträckan och sen korsa Voxnan mot norra fastlandet. Sen bär det iväg västerut med några strandhugg vid kontrollerna, vänder sen tillbaka österut igen fast då på södra fastlandet. Det blir även ett längre strandhugg med en topptur på vägen tillbaka för att få sträcka på benen.

Väl i kanoten igen så är det några kontroller innan du är tillbaka till TA.

Sträckan på paddlingen är cirka 18K totalt plus toppturen, allt som allt räkna med 3,5-4 timmar för hela paddlingssträckan sträckan.

Då det finns sten i sjön och Voxnan rekommenderas att inte ha underliggande roder på din skida/kajak utan använd släproder om du har.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *