HEX 2019, THE BEGINNING

Spread the love
Så här såg det ut HEX 2014, sist vi var runt Stråtjära.
Så här såg det ut HEX 2014, sist vi var runt Stråtjära.

Banläggaren för HEX 2019 smider planer i höstmörkret om vad man som deltagare kommer att utsättas för, blir det ett nattrace som HEX 2018 eller blir det i dagsljus som året tidigare i Alfta…kan meddela att det inte är spikat ännu.

Det som är i stort sätt klart är TA0 och målet och det blir i Stråtjära,Söderhamnskommun där HEX har utspelat sig tidigare men jag kan lova att det blir nya marker. Grenar som MTB, paddling, trekking och orientering men känner jag banläggaren rätt så blir det en del överraskningar så missa inte HEX 2019, anmäl er redan nu!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *