2 Days After, HEX 2016

Spread the love
Arena Askesta
Arena Askesta

Två dagar efter årets äventyr, HEX 2016 börjar racet smälta in i kroppen och få lite mer distans och perspektiv…

Årets banläggare Stephen Edwin har verkligen fångat ”DET” som Kennet och jag ville få fram då vi startade HEX för hmmm, vad var de nu, fyra år sedan ,2012. Visst HEX 2012 var ju en 24 timmars tävling och dagens format är 12h, men det vi ville var att under enkla former testa sina ”skils” under längre tids aktivitet med goa vänner.

Under ett så här långt pass upp till 12 timmar får man uppleva många ”up and downs” , en otrolig förvandling från att känna sig super stark ena sekunden och nästa vara helt utslagen och hur man bemästrar situationen är en härlig upplevelse som jag önskar många fler provade.  Många hjärnspöken surrar omkring i huvudet och oftast segrar den goda sidan och man kommer mycket längre än vad man trodde var möjligt innan man körde Helsinge Extreme.

Många i årets HEX har klättrat mycket längre på stegen på vad man trodde var möjligt, härligt att se.

BRA KÖRT ALLA, alla var vinnare denna härliga majdag i Askesta.

Ett stort tack till årets banläggare Stephen Edwin med familj och vänner som gjorde dagen till super.

Ps. Banläggaren Stephen kommer snart med egna reflektioner(race report) här på hemsidan om årets äventyr. Planerna för nästa års HEX är i full gång, kan släppa att det blir någonstans västerut från årets läge…

///Tomas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “2 Days After, HEX 2016”