Only Hours To Go, HEX 2016

Spread the love
Banläggaren HEX 2016 i mössa under HEX 2014.
Banläggaren HEX 2016 i mössa under HEX 2014.

Nu är det bara timmar kvar innan vi drar iväg på årets stora utmaning HEX 2016 där man testar vad kroppen pallar, mer än man tror enligt mig i alla fall.

Det ser ut som att det blir ett rekord år om man ser till antalet startande men vad som står på papperet och klockan 08:00 i morgon vid Askesta strand kan skilja sig markant men det ser otroligt bra ut.

Det kommer också gå ut ett cykelgäng runt 10:00-10:30 som kör första MTB sträckan runt sjön Marmen, så vill man få en tuff och fin cykling så är det bara att ansluta.

Om ni har missat nyhetsflödet så kommer det att finnas följebåt under paddlingen på Marmen. Kan också meddela att vid blåsigt väder kommer paddlingsträckan dras om eller strykas då säkerheten kommer i första hand.

Under långa trekkingen kommer det finnas möjlighet att fylla på vatten vid vår klubbstuga Stormorshäll, K15, självservering.

Om man vill följa racet så går det alldeles utmärkt via HEX hemsidan, LIVE där du har en översiktskarta över alla kontroller. Under översiktskartan är det flödet på instagram med #201605 som används vid kontrolltagningen.

 

En länk till banläggarens residens, ett stenkast från TA så blir det lättare att hitta dit, Banäggarensresidens

Jepp, LYCKA TILL ALLA!

Ses imorgonbitti!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Only Hours To Go, HEX 2016”