Tidig Julklapp

Spread the love

karta_1

Så här dagen före första advent vad passar inte bättre än att släppa MAP-1 på 2018 års HEX race så säg…

Karta 1 är egentligen inte första kartan på HEX banan då det innan skall köras en prolog för att sprida ut fältet lite grand. Ni som är bekant med området ser att TA1 är vid natursköna Björktjärn där det finns finfin omgivning för multisport.

Efter prologen kommer ni att köra på karta 1 som jag nu släpper för allmän beskådning. Från TA1 kommer ni att köra med MTB några CP till TA2 där en sprint orientering kommer ta vid med äventyrsinslag. Denna sprint orientering kommer förbli hemlig tills ni kommer dit på race dagen, dock kommer ni få besked om ni behöver någon special utrustning under momentet.

Efter sprint orienteringen kör ni MTB igen till TA3 där det blir paddling på MAP-2 som kommer släppas längre fram. Observera att sista biten in till TA-3 får man ej köra grusvägen, se de röda kryssen. Man kör en stig efter Ljusnan istället, en grymt fin stig om jag får säga det själv.

Hav förtröstan, MAP-2 kommer när ni minst anar det…

Här kommer MAP-1 i alla fall. MAP-1

ANMÄL ER NU, detta kan man inte missa.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *