Kalvänge, TA2 on HEX 2018

Spread the love
TA 2, HEX 2018
TA 2, HEX 2018

Den 18 maj 2018, cirka 75 minuter in i racet kommer ni till TA 2 där det blir byte till en sprint orientering i centrala Segersta med äventyrsinslag. Det är fortfarande ljust så det behövs ingen pannlampa under orienteringen men det kommer behövas annan extra utrustning under banan. Denna extra utrustning kommer att avslöjas närmare dagen så ni kan fundera på hur ni löser problemet. Er låda med personlig utrustning kommer också att vara här för första gången om ni skulle behöva något.

Kartan till denna sprintorientering blir hemlig in i det sista då den ligger och väntar på er vid TA 2 så ingen planering i lugn och ro hemma alltså.

De flesta kartorna kommer att släppas i god tid på hemsidan så ni kan planera er logistik och vägval under racet. Det är inte bara för att vara snäll att jag släpper kartorna på nätet innan utan också ett sätt att hålla ned prislappen för den som arrangerar att man själv skriver ut sina kartor inför den 20 maj.

I denna stund är vi 8 förväntansfulla som skall köra men jag hoppas att vi skall slå deltagarrekord och det är inte omöjligt…mycket spännande pågår i bakgrunden…anmäl er för detta vill ni inte missa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *