MAP NR. 4

Spread the love
Ön i Björktjärn, lätt att nå vintertid men inte lika lätt sommartid...;)
Ön i Björktjärn, lätt att nå vintertid men inte lika lätt sommartid…;)

Då karta nummer 2 är hemlig tills vidare och karta nummer 3 inte är riktigt klar då jag inte har bestämt mig riktigt hundra var en CP på paddlingen skall vara så spar jag med den karamellen tillsvidare.

MAP 4 som är den andra av tre MTB sträckor är klar så släpper jag denna nu idag så ni kan fila på vägvalen. Observera de röda kryssen som ni ej får passera, inte för att jag skall förstöra era vägval utan mer för säkerheten och att jag vill styra er mot de finare stråken.

Bilden ovan är en ö i sjön Björktjärn där start och mål för HEX 2018 kommer att vara… min fundering är att ön är för fin för att lämnas obemärkt så på något sätt hoppas jag kunna klämma in den i racet.

Varsågod MAP 4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *