TREKKING HEX 2018

Spread the love
HEX-banan i vinterskrud. Här passerar ni troligtvis på väg till första kontrollen under trekkingen.
HEX-banan i vinterskrud. Här passerar ni troligtvis på väg till första kontrollen under trekkingen.

HEX 2018 års trekking sträcka kommer att vara den kortaste trekking i HEX historia men den kommer att sätta era orienteringskunskaper på sin spets var så säker. Då jag har förstått att i de stora Adventure Races så är kartorna ibland riktigt grova och ej så detaljrika så vi kör lika här, gröna kartan som inte är helt ”up to date”. Dock har jag hjälpt er lite på traven med att rita in några stigar som kan vara till hjälp och inte nog med det så kommer jag ge er gps-positionerna för de kontroller som är extra svår att hitta. GPS-positionerna kommer att presenteras i er roadbook vad de lider.

De flesta kontroller har en rolig eller spännande historia bakom sig som har presenterats på hemsidan tidigare, bara att gå tillbaka och läs.

Hur lång är trekkingen kanske ni undrar…cirka 18K är ett av vägvalen som jag testade i somras, om det vägvalet är bäst återstår att se. 18K är verkligen den kortaste trekking i HEX historia men den lär nog ta i runda slängar 3 timmar för de snabbaste.

OK, jag håller er på sträckbänken känner jag så här släpper jag MAP-5 över trekkingen. Sen återstår MAP-6, MAP-3 och förstås MAP-2 som ni får vid TA-2 vid ”raceday”

Kika in då och då här på hemsidan för att säkerställa att ni inte missar något.

MAP-5 Trekking

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *