Banläggarnas tankar

Spread the love

Våra funderingar på att köra HEX 2021 eller inte mal i våra huvuden då läget i samhället är som det är. Om HEX skulle gott nu så hade vi ställt in och flyttat racet till nästa år då vi självklart följer hälsomyndighetens rekommendationer men HEX är ju planerat till 22/5.

Hälsomyndigheten har satt ett nytt datum då de nya rekommendationerna släpps och det är 17/5 om jag inte minns fel. Då vi banläggare för HEX 2021 inte behöver någon lång framförhållning för att köra har vi bestämt att avvakta med beslutet att ställa in till längre fram i maj. Men ser vi att tendensen är lika som nu eller att smittan ökar under maj kommer ett beslut tidigare än 17 maj att vi flyttar racet till nästa år.

Självklart bestämmer ni själv om ni vill avvakta eller dra tillbaka er plats i startlistan, dra i väg ett mail bara och meddela i så fall.

Vi håller dock alla tummarna att det går att köra då vi vet att suget är stort i stugorna för HEX 2021 och vi vet att banan kommer att leverera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *