Banläggarna HEX 2020

Spread the love
Claes & Kennet, banläggare HEX 2020

Vad kan vara bättre än en lördag att sitta och planera för HEX 2020…ja inte vet jag och precis denna tanke hade årets banläggare för årets största händelse i Hälsingland, Hälsinge EXtreme 2020.

Claes och Kennet började vid köksbordet med att kolla in rutter och bansträckningar.

Många kartor blir det…

Vad jag vet nu så blir det kartsläpp på dagen D, lika för alla och det börjar med en prolog för att sen sjösätta i Havet. Jepp, ni läste rätt årets paddling blir i havet, har aldrig hänt i HEX historia så det blir nya spännande områden. Deltagarna kommer att ha lika känslor som vikingarna när de utforskade nya områden utefter vår fina kust.

Vad som händer under paddlingen och sen vet endast banläggarna men mer info. kommer.

Vad jag är mest orolig för är varför det endast är en som har anmält sig till årets HEX so far. Jag som vet att det i sitter många i stugvärmen och pillar i sin navel och följer serien ”Vikings” på TV, varför inte bli en egen viking och testa era gränser i HEX 2020. Kan lova att alla fixar mer än vad man tror.

SKICKA NU EN ANMÄLAN TILL tomasswe(at)hotmail.com och hoppa på för ni kommer garanterat att ångra er om inte ert namn står på startlistan.

När går äventyret då?…Lördagen den 30/5 boka in det!

Jag avslutar med en bild från rekningen idag lördag den 22/2 och jag hoppas att vi ses i maj. Mer information kommer snart om bl.a logistik och grenar.

Claes rekar fina stråk i skogen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Banläggarna HEX 2020”