TREKKING HEX 2021

Spread the love
Singeltrack, hmm undrar vad denna stig tar vägen…?

Nu har banläggarna för HEX 2021, Peter och jag Tomas varit ute två lördagar i november och rekat för trekkingen.

Det var tur att vi tog oss ut i skogen och kontrollerade terrängen och inte bara la en bana på köksbordet, på kartan kan de se perfekt ut men verkligheten kan vara något annat.

Vi började hursomhelst vid köksbordet det är bra att ha en plan innan vi begav oss ut. Väl ute i skogen fick vi ändra en del vägval och kontrollpunkter för att leda in er på de fina skogspartierna. Vi hittade många guldkorn och vi bestämde oss för att visa en för er här nedan.

Kontrollpunkt CP xx HEX 2021

Ni kanske undrar hur lång trekkingen blir och i dags datum hamnar vi på cirka 20K fågelvägen. Tanken är att när vi har banan klar så skall vi testspringa den för att se hur långt det blir löpvägen och tidsmässigt, alltid intressant att veta så att banan inte blir för tuff då det även blir många höjdmeter som skall tas. Mer information om trekkingen kommer var så säker.

Sen tänkte vi även slå ett slag för den tråkiga men ack så aktuella virus som härjar i hela världen. Vi vet inte hur det ser ut den 22 maj och hur många deltagare som får köra HEX 2021. Vi hoppas så klart att alla som anmäler sig får vara med på äventyret i Bollnässkogarna 2021.

Men om det blir begränsningar så har Jag och Peter har överlagt och kommit fram till följande, först till kvarn gäller och vi kommer att gå efter när du anmäler dig enligt anmälningslistan på hemsidan uppifrån och ned. Om det blir begränsningar så drar vi ett streck rakt av på anmälningslistan när vi vet hur många som får köra, de som hamnar över sträcket får vara med och de som ligger under får vi tyvärr inte vara med på äventyret. Så det är ju bäst att anmäla sig i tid så har man större chans att få vara med. Har man anmält sig och har sitt namn över sträcket och inte kan vara med av någon anledning meddelas det till oss så hoppar namnet närmast under sträcket upp och får köra.

Jag och Peter rekommenderar att anmäla sig i tid så ökar chansen att få vara med på äventyret HEX 2021. Men som sagt vi hoppas att viruset har gott och gömt sig den 22 maj och alla som vill får vara med.

Varmt välkomna!

Peter/Tomas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *