Race Report HEX SUPEM 2015

Spread the love
Ankie sköter markan med bravur efter HEX SUPEM 2015
Ankie sköter markan med bravur efter HEX SUPEM 2015

Starten blev ytterst lite försenad, 18:34 gick startskottet av de 6 tappra som letat sig ut till Segersta för att köra årets version av HEX SUPEM.

Direkt satte Jonas Svensson ribban och satte av i högsta fart följt av Claes Jonsson hack i häl. Robban, Mattias och jag lade oss i bredd och skottade på så gott vi kunde i de vågor som hade bildats under dagens blåsväder. Ankie gick direkt ut på cyklingen då hon saknade paddlingskamrat.

Jonas och Claes drygade ut försprånget till växling MTB, Jonas lite före Claes men en kvarglömd ryggsäck med skogsskor gjorde att Claes gick upp i ledningen då Jonas fick vända tillbaka. Mattias, Robban och jag gick nästan upp ur vattnet samtidigt men jag gjorde en snabb växling och var trea ut på MTB till Björktjärn.

Uppe vid Björktjärn, växling till PENTAGON banan var ställningen oförändrad, Claes först, Jonas tvåa 1,5 minut senare och jag trea cirka 3 minuter ytterligare efter Claes.

Det visades att Claes höll undan och var snabbast runt Pentagon på tiden 49:11, grymt kört. Under Pentagon banan tappade Jonas andra platsen till mig och jag gick ut nästan fyra minuter efter Claes på sista MTB sträckan till mål.

Tryckte på men han inte ända fram då Claes var dryga minuten före mig i mål. Claes satte ribban även 2015 som nu har tre inteckningar på HEX SUPEM, när skall trenden brytas?

Grattis till segern Claes och ni övriga som ställde upp och gjorde HEX SUPEM till det bästa racet hittills!

Ett extra stort tack till Tomas Larsson som skötte följebåten runt Storön, min far Pelle Svedberg som var cykelvakt uppe i Björktjärn och Jonas Blomberg som upplåter oss att ha tävlingscentrum på hans mark.

RESULTAT HEX SUPEM 2015

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Race Report HEX SUPEM 2015”