Raritet

Spread the love
Swiss Alpine
Swiss Alpine

Tror att det var HEX 2014, Robban ”Trackern” Blom var banläggare och raceledare. Robban hade lagt en riktigt tuff bana där vi började med paddling efter Tönnebroån upp till Älgnäs.

Efter paddlingen blev det en MTB sträcka att minnas, många kallar den ”långa natten” och det kunde man lungt säga att det blev.Vi cyklade, cyklade, cyklade hela natten och hamnade efter många kontroller tillslut uppe på digerbergetstopp där det var växling till trekking.

Vi gick ut på trekkingen men  vi kortade av mer och mer av trekkiing sträckan då orken tröt på de flesta, några stöp i diket och sov några timmar innan vi återvände till cyklarna.

Nästkommande sträcka var cykling till den avlsutande paddlingen till race middagen gulaschsoppa. Problemet var att denna cyklesträcka passerade Robbans hem där det bjöds på godis, kaffe och en riktigt skön stugvärme. Så efter en halvtimme såsade vi alla i stugan och kunde inte ta oss ut på cykeln igen.

Under tiden i stugvärmen plockade Robban fram en jacka av rang som han delade ut till den person han tyckte var mesta värd att äga den, Calle Lundin. Denna jacka har nu hängt tillräckligt hemma på väggen hos Calle och är nu redo för en ny ägare. Denna Jacka kommer att delas ut till den HEX 2018 deltagare som är förtjänt av den, Calle är enväldig jury.

Något att kämpa för!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *